Bel direct: 088 - 0024300

VEN Amsterdam opent haar deuren

2018-07-13
    Stefano Delea - Partner | Senior projectmanager

In het voormalige hoofdkantoor van KPN in Amsterdam West heeft Park Inn by Radisson begin juli haar hoteldeuren geopend. Het kantoorpand is getransformeerd naar één van de grootste conferentiehotels in Europa.

Het hotel bestaat uit 476 kamers, waaronder diverse suites en een presidential suite. Het opvallende interieurontwerp is afkomstig van Karim Rashid uit New York. Aan de noordzijde is een vestiging van B-Apart met circa 60 appartementen voor kortverblijf gerealiseerd. Aan de ringzijde is een nieuwe parkeergarage gebouwd.

Het pand is voorzien van een groot congrescentrum met een ballroom, diverse lezing- en vergaderfaciliteiten, werkplekken, een restaurant, een spa met health- en fitnesscentrum en een groot casino. Op de bovenste verdieping is een restaurant met panoramisch uitzicht gevestigd; de rooftopbar van Amsterdam West.

Stevens Van Dijck heeft ondersteund met de ontwerpbegeleiding van het internationale design team, het bouw- en tendermanagement, de directievoering en het kwaliteitstoezicht. VEN (35)

Sectoren

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op