Bel direct: 088 - 0024300

Topgevels in Gouda!

2012-10-11
    Mario van den Born - Projectmanager

Aan de Kleiweg in het hartje centrum van Gouda, realiseert Redevco een herontwikkeling.

Drie bestaande winkels zijn reeds gerenoveerd. Tijdens de renovatie van de winkel van C&A kon de verkoop gewoon doorgegaan. Blokker is tijdens de verbouwing tijdelijk gesloten geweest. Verder wordt er één nieuwe winkel gerealiseerd door het dichtbouwen van een passage. In deze winkel zal “The Sting” zich gaan vestigen.

Vier winkels zijn gehuisvest achter de gevels van zeven nieuwe afzonderlijke ‘panden’. Soeters Van Eldonk heeft op deze wijze een grote diversiteit in uitstraling aan gevelaanzichten terug willen brengen, dat recht doet aan de historische binnenstad van Gouda.

Inmiddels zijn alle winkelruimten opgeleverd. De winkels van C&A en WE zijn heropend. Eind oktober zal de heropening van de Bokker plaatvinden en The Sting wordt medio week 50 geopend. Op dakniveau zijn verhuurbare units gerealiseerd die via een trappenhuis met de lift afzonderlijk worden ontsloten. De opleveringdatum van deze units met algemene voorzieningen is vastgesteld voor week 42.

De Goudse bevolking staat letterlijk stil bij het nieuwe gevelbeeld en is blij verrast met deze aanwinst van de stad. Deze herontwikkeling is het eerste winkelplan in Nederland dat binnen de beoordelingsmethode voor bepaling van de duurzaamheidprestaties van gebouwen, genaamd BREEAM, is gerealiseerd en wordt gecertificeerd.

Stevens Van Dijck verzorgt het bouwmanagement, de directievoering en treedt op als gedelegeerd opdrachtgever. Wilt u meer informatie over dit project, neem dan contact op met één van onze betrokken collega’s Ben Schreuder of Mario van den Born.

3432 Gouda 01

3432 Gouda 02

3432 Gouda 03

Sectoren

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op