Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Stevens Van Dijck opent clubhuis in Leeuwarden

Stevens Van Dijck opent clubhuis in Leeuwarden

2014-03-17
Thema's :
    Stefano Delea - Partner | Senior projectmanager

Naast het hoofdkantoor in Zoetermeer hebben we al twee ‘clubhuizen’; één in ’s-Hertogenbosch en één in Amersfoort. Mede vanwege alle projecten in het Noorden van het land hebben we een derde clubhuis ingericht: in Leeuwarden.

Een greep uit de Noord-Nederlandse projecten waar we aan werken:
Harmoniekwartier in Leeuwarden. Samen met DP6 architecten en Ingenieursbureau Deerns is Stevens Van Dijck  als projectmanager betrokken bij de nieuwbouw en renovatie van het nieuwe culturele hart van Leeuwarden waar horeca, kunst en cultuur samenkomen. Een onderdeel van het plan is het nieuw te bouwen Poppodium. Dit Poppodium geeft invulling aan de Leeuwarder popcultuur en biedt onderdak aan de opleiding voor podiumkunsten van het Friesland College en enkele culturele instellingen waaronder het Poppodium.

Rijksuniversiteit Groningen. Stevens Van Dijck begeleidt als bouwmanager de bouw van het nieuwe complex voor de opleiding natuur- en scheikunde. Deze nieuwbouw vervangt het huidige gebouw Nijenborgh 4. Het nieuwe complex van circa 50.000 m² is een van de grotere nieuwbouwprojecten van Nederland. De bouwwerkzaamheden die starten in 2015, zullen meerdere jaren in beslag nemen. Als duurzaamste universiteit van Nederland belooft ook dit gebouw zeer duurzaam te worden. Het streven is om het BREEAM-NL Excellent-label te behalen. De Rijksuniversiteit Groningen wil hiermee een nadrukkelijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de maatschappij.

Net afgerond zijn de werkzaamheden voor de renovatie van het provinciehuis Groningen, de NEN-metingen in Drachten, het verbouwen en herbestemmen van de huisvesting in opdracht van GGZ Friesland, het Jelgerhuis Leeuwarden, de herinrichting Ziggo Groningen en het huisvestingsadvies voor de Belastingdienst Groningen.

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op