Bel direct: 088 - 0024300

Officiële start uitvoering LocHal

2017-05-23
    Roel Smit - Directeur | Partner | Senior projectmanager

Op vrijdag 19 mei gaf wethouder Berend de Vries het ‘officiële startssein’ voor de uitvoering van de herontwikkeling van de LocHal. Dat deed hij door met een grote shovel een muur te slopen. Nadat de aannemer volgens Achterhoeks gebruik een melkbus met carbid liet ploffen. Het komende jaar wordt het hoofdgebouw van de voormalige werkplaats ontmanteld en gerenoveerd om in het najaar van 2018 de deuren te openen voor het publiek.BN De Stem - 19052017

Het gebied in en om de glazen Locomotiefhal moet de komende jaren transformeren tot de werkplaats van de 21e eeuw. Hierbij staan de functies ondernemen, wonen, leren, inspireren en ontmoeten centraal. De bibliotheek Midden-Brabant wordt de hoofdbewoner. Erfgoed Brabant, de Kunstbalie en het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur zijn medebewoners en co-makers van de werkplaats. 

Blijf op de hoogte van de ontwikkeling via: 
www.spoorzone013.nl/ondernemen/start-renovatie-lochal/
www.lochal.nl 

Stevens Van Dijck ondersteunde de conceptontwikkeling, stelde het programma van eisen op en verzorgde het ontwerpmanagement en is in de uitvoeringsfase verantwoordelijk voor het contractmanagement en kwaliteitsborging.

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op