Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Scenario onderzoek gemeente Stichtse Vecht afgerond

Scenario onderzoek gemeente Stichtse Vecht afgerond

2013-11-26
    Gerard Schouten - Senior adviseur

Recentelijk is het programma van eisen voor de herhuisvesting van de ambtelijke organisatie van de gemeente Stichtse Vecht afgerond. In het afgelopen jaar heeft Stevens Van Dijck in opdracht van de gemeente twee scenario’s onderzocht waarbij gebruik wordt gemaakt van de bestaande locaties in Breukelen en Maarssen. De locatie Loenen wordt op korte termijn afgestoten en verkocht.

Het programma van eisen beschrijft beide scenario’s met daarbij de globale investeringskosten ramingen zodat een goed totaal beeld is ontstaan voor beide opties. Op basis van het rapport kan een keuze worden gemaakt. Belangrijk onderdeel in het onderzoek is de wens van de gemeente om tegelijkertijd met de uitvoering van de herhuisvestingsplannen ook Het Nieuwe Werken in te willen voeren.

De verwachting is dat de gemeenteraad nog voor het einde van 2013 een uitspraak zal doen op basis van de rapportage van Stevens Van Dijck over het wel of niet doorgaan van dit project en zo ja, welk scenario zal worden uitgevoerd. Bij een positief besluit zal de voorbereiding van de uitvoering in 2014 ter hand worden genomen.

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op