Bel direct: 088 - 0024300

Reinier de Graaf opgeleverd

2015-03-18
    Ad van Pelt - Directeur | Partner | Senior projectmanager

Na 30 maanden bouwen staat er een eigentijds en duurzaam ziekenhuis van 6 verdiepingen in de vorm van de Esculaap (slang met staf), het oude Griekse symbool voor de geneeskunde. Het nieuwe ziekenhuisgebouw is logistiek optimaal ingericht en heeft een vriendelijke en gastvrije uitstraling. 

Om de samenwerking tussen het ziekenhuis en de bouwcombinatie zo soepel mogelijk te laten verlopen trad projectmanager en directievoerder Ad van Pelt van Stevens Van Dijck op als intermediair. Het was zijn rol om ervoor te zorgen dat de oplevering van het gebouw volgens de gemaakte afspraken over prijs, kwaliteit en tijdsduur gebeurd.

Ad van Pelt over de samenwerking: “Het project was van begin tot eind een zeer bijzondere SAMENWERKING met de opdrachtgever. Inderdaad, samenwerking met hoofdletters. Ik ging, zoals als altijd, voor een tien voor dit project. Bij mij begint het bij goed, dan naar beter en vervolgens naar best. Daarom ben ik ontzettend trots om te zien dat het ons samen gelukt is."

Stevens Van Dijck heeft het project- en bouwmanagement verzorgd in de voorbereidings- en contractfase.
Tijdens de realisatie was Stevens Van Dijck verantwoordelijk voor het bouwmanagement met inbegrip van het voeren van de bouwdirectie. 

3284 16

3284 10

3284 12

Sectoren

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op