Bel direct: 088 - 0024300

Raamovereenkomst provincie Zuid Holland

2014-01-23
Thema's :
    Joost Vennegoor - Partner | Senior projectmanager

Provincie Zuid Holland heeft voor de komende twee jaar een strategisch partner gevonden voor technisch advies. In combinatie met Smits Van Burgst gaat Stevens Van Dijck op basis van een raamovereenkomst de provincie ondersteunen in vastgoed- en huisvestingszaken.

We zullen daarmee strategisch partner van de provincie zijn en de provincie begeleiden in haar regisserende rol en taakuitvoering bij het aansturen van leveranciers op het gebied van Vastgoed en Huisvesting. Taken die hieronder vallen zijn bouwmanagement alsmede het adviseren over het technisch onderhoud van gebouwen en installaties. Behalve adviseren zullen we ook de uitbesteding en aansturing van het onderhoud begeleiden.

Concrete plannen zijn de implementatie van een flexibel kantoorconcept. Als gevolg daarvan zullen de gebouwen van het provinciehuis in Den Haag verbouwd en gerenoveerd worden. Dit gebeurt in zeven fases. De ontwerpfase is reeds gestart en de uitvoering van fase één start in september 2014.

In de raamovereenkomst is de combinatie Stevens Van Dijck| Smits Van Burgst beoordeeld op hun visie op strategisch partnerschap en visie ten aan zien van kwaliteitsborging, het Nieuwe Werken, lerende organisatie, bouwmanagement, MVO en doelmatigheid.

De raamovereenkomst is 16 januari 2014 ondertekend. Een mooie start van het nieuwe jaar!

RaamovereenkomstPZH-Foto 

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op