Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Oplevering kantoorpand Brunel op Rotterdam The Hague Airport

Oplevering kantoorpand Brunel op Rotterdam The Hague Airport

2012-06-08
Thema's :
    Mario van den Born - Projectmanager

Op Rotterdam The Hague Airport verrijst een Business Park. Een tijdloos kantorenpark van een  hoogwaardig niveau, met een internationale allure, uitstekend parkeren en een optimale bereikbaarheid. De ontwikkelaar hiervan is Schiphol Real Estate. Kantoorpand Brunel V7 a

In dit kantorenpark ligt kavel V7. Hierop is een multi-tenant gebouw ontwikkeld waarvoor Brunel als enkelvoudige huurder in beeld is gekomen.  Het is een drielaags kantoorpand met verdiept parkeren op eigen afgesloten terrein. De gevel is opgetrokken uit mangaankleurige gevelstenen. De gevelopeningen zijn voorzien van een combinatie van ruim beglaasde houten en aluminium kozijnen. Op het hoogste niveau is een dakterras voorzien met zicht op de stijg- en landingsbaan.

Binnen het realisatietraject is tevens een meerkleurig inrichtingspakket ‘op maat’ van Brunel meegenomen. Deze inrichting bestaat uit een entreebalie, lockerwanden, pantry en breakout meubels, intakeruimten, vergader- en spreekruimten. De kleurencombinaties zijn per etage verschillend gekozen en geven een eigen identiteit aan een afdeling.

De afwerkingsmaterialen hebben zowel een natuurlijke als een moderne uitstraling en variëren van hoogglans tot zijdeglans. De separatiewanden zijn deels voorzien van ronde glazen panelen, zijn gedeeltelijk met teakhout afgewerkt of bestaan uit transparante hardglazen wanden en deuren.

Begin juni 2012 was het pand gereed en is het opgeleverd. In de eerste week van juli zal het pand in gebruik worden genomen.

Stevens Van Dijck was, in opdracht van Schiphol Real Estate, bij dit project verantwoordelijk voor de directievoering en het toezicht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Kottmann en Mario van den Born.

Kantoorpand Brunel V7 b

 

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op