Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Oplevering gebouw Y van Sanquin bloedvoorziening

Oplevering gebouw Y van Stichting Sanquin Bloedvoorziening

2012-09-06
    Roel Smit - Directeur | Partner | Senior projectmanager

Op 3 september is het Sanquin gebouw Y succesvol opgeleverd. Burgers Ergon, inmiddels onder de nieuwe naam Heijmans Utiliteit,  heeft binnen de Design & Build opdracht een prachtig gebouw gerealiseerd. Collega Wim Vos vertegenwoordigde Sanquin als projectdirecteur en Cornel Thomassen-Loenen werkte vanuit het, voor dit project opgerichte, “Projectbureau grote projecten” van Sanquin. De Design & Build constructie heeft geresulteerd in een mooi project en een tevreden opdrachtgever. Behoudens een uitloop door een bijzondere calamiteit, werd het werk op de oorspronkelijke contractdatum opgeleverd. Procesmatig was het voor zowel opdrachtgever als aannemer interessant dat het de verplichting van de aannemer was om bij oplevering aan te tonen dat voldaan werd aan de opdracht. Dit heeft zeker aan de hoge kwaliteit bijgedragen.

De nodige toetsing  van ontwerp en uitvoering aan het contract betekent voor de opdrachtgever bij Design & Build projecten, zeker bij een dergelijk complex programma, zeer veel werk en expertise. De toegevoegde waarde van Stevens Van Dijck hierbij is door Sanquin als zeer positief en belangrijk ervaren. Ook de ervaring met de Design &  Build contractvorm zelf is voor Sanquin zeer positief en zeker iets om in de toekomst op voort te bouwen.

Heeft u vragen over dit project of wilt u meer weten over onze goede ervaring met dergelijke Design &  Build contractvormen dan kunt u contact opnemen met onze collega Wim Vos.

Oplevering Sanquin Y 1 

Sectoren

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op