Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Opening universiteitsgebouw Tilburg University

Nieuwe locatie Tilburg University

2021-10-11
Thema's :

Binnen 4 maanden een universiteitsgebouw openen blijkt mogelijk! Waar de ene organisatie besluit een pand te verlaten, ontstaan weer mogelijkheden voor een ander. Met minimale aanpassingen is het pand aan de Meerkoldreef geschikt gemaakt voor de nieuwe gebruikers: de Tilburg University.

Om het gebouw geschikt te maken voor onderwijs kon een deel van de inrichting worden hergebruikt. Zo zijn de collegebanken die afkomstig zijn uit andere onderwijsgebouwen passend gemaakt voor deze locatie. Stevens Van Dijck mocht dit project namens en met de Tilburg University begeleiden.

Campus Tilburg University© Tilburg University / Diede Schots

Tilburg University heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt. Hierdoor is een tekort aan leslokalen ontstaan. Om dit tekort op te vangen is een nabijgelegen voormalig hogeschool opgekocht en in 4 maanden klaargestoomd om aan de start van het collegejaar 2021-2022 operationeel te zijn.

En met succes! Vanaf de start van dit academisch jaar is het gebouw in gebruik genomen. De komende vijf jaar kunnen studenten van de Tilburg University op deze locatie terecht voor onderwijs. Ondanks beperkte tijd en middelen is het doel naar tevredenheid van de gebruikers gehaald.

Stevens Van Dijck wenst de docenten, medewerkers en studenten veel werk- en leerplezier!

Sectoren

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op