Bel direct: 088 - 0024300

Nieuwbouw Geowetenschappen is opgeleverd

2018-02-06
Thema's : Duurzaamheid
    Ieke Selen - Projectmanager

Donderdag 1 februari is na een intensieve bouwperiode van tweeënhalf jaar de nieuwbouw Geowetenschappen van Universiteit Utrecht opgeleverd. Het eindresultaat is een duurzaam gebouw met (naar verwachting) een BREEAM Excellent score. Hiermee voegt de Universiteit wederom een duurzaam gebouw aan haar vastgoedportefeuille toe.

De uitdaging binnen dit project was de waterschade welke tijdens de afbouwfase is ontstaan. Ondanks deze tegenvaller is er de afgelopen periode intensief samengewerkt met alle partijen, zodat maandag 5 februari gestart is met de inhuizing van het pand van 18.000m2.

Naast het kantoor en de onderwijsruimten is er in het gebouw ook een restaurant, een espressobar en een ruime fietsenstalling gerealiseerd. Met de sobere kleurstelling en veel daglicht is er een fantastisch werkklimaat gecreëerd.

Geo .utrecht -16

Stevens Van Dijck was verantwoordelijk voor de directievoering van dit project, daarnaast waren we betrokken als projectmanager voor de aanbesteding en begeleiding van het vaste interieur. We zijn trots op het eindresultaat dat mede te danken is aan de intensieve samenwerking met alle betrokken partijen.

Kortom een prachtig project waar de gebruikers van dit gebouw veel plezier aan gaan beleven. De komende tijd staat in het teken van inhuizen waarna de eerste medewerkers dit voorjaar hun intrek nemen in het gebouw. 

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op