Bel direct: 088 - 0024300

Nieuwbouw Geowetenschappen in afbouwfase

2017-03-07
    Ieke Selen - Projectmanager

In opdracht van de Universiteit Utrecht is Stevens Van Dijck, als directievoerder, betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw pand voor de faculteit Geowetenschappen. 

Het project bevindt zich in de afbouwfase en het is druk op de bouwplaats. Alle diverse disciplines die bij de afbouw betrokken zijn volgen elkaar snel op. De kantoorruimten worden afgewerkt, de glazenbinnenwanden worden geplaatst en de vloerafwerking wordt aangebracht. Tevens wordt er hard gewerkt aan de montage van alle installaties zodat de eerste plafonds kunnen worden gesloten.

De gevel
De geanodiseerde aluminium gevelpanelen vormen een kwalitatief hoogstaande schil van het gebouw. Het anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. Door deze behandeling krijgt het aluminium een oxide laag die hard en slijtvast is. Daarnaast blijft de kleur van het aluminium lang mooi. De architect haalde de inspiratie voor deze gevel uit de geplooide aardlagen en geologische vervormingen. Inmiddels is het gevelbeeld al goed zichtbaar. 

De werkzaamheden verlopen allemaal voorspoedig. Er wordt nauw samengewerkt voor een goed eindresultaat.

Bekijk het live 
Bekijk live de voortgang via de webcam: http://bit.ly/2mRjQRO

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op