Bel direct: 088 - 0024300

NEN 2580 meting voor de actuele BVO/VVO

2012-11-29
Thema's :
    Dieter Beijersbergen - Adviseur

NEN

De NEN2580 is de enige in Nederland geldende norm voor het bepalen van oppervlakte en inhouden van gebouwen.  Een meetrapport dat is opgesteld conform deze norm biedt op transparante wijze inzicht in de beschikbare vloeroppervlakten en daarmee de gebruiksmogelijkheden van een gebouw. Op basis van (digitale) plattegrondtekeningen en een bezoek ter plaatse wordt zeer nauwkeurig bepaald wat de oppervlakten van het gebouw zijn. De meetgegevens worden vervolgens in een overzichtelijke rapportage verwerkt waaruit duidelijk valt af te lezen welke oppervlakten zijn gemeten en hoe deze zijn opgebouwd.

Stevens Van Dijck houdt zich al sinds 1998 op professionele wijze bezig met het bepalen van vloeroppervlakte conform NEN2580 en beschikt daarmee over een grote expertise in dit vakgebied. Daarnaast waren wij initiatiefnemers van de branchevereniging De Vierkante Meter welke in 2004 is opgericht ter verhoging van de kwaliteit en kennis op dit vakgebied.

Kijk bij onze diensten voor meer informatie over een NEN 2580 meting!

Tip: laat bij commercieel onroerend goed al in een vroeg stadium een meetstaat opstellen. Op basis daarvan is het vaak mogelijk de VVO te optimaliseren zonder de Bruto Vloer Oppervlakte te vergroten. Met andere woorden: u realiseert extra opbrengsten bij gelijkblijvende investeringen!

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op