Bel direct: 088 - 0024300

Integraal zorg- en welzijn centrum Antoniushof Montfoort

2017-01-19
Thema's :
    Gerard Schouten - Senior adviseur

In opdracht van de Stichting Welzijn Ouderen Montfoort Linschoten (SWOM) doet Stevens Van Dijck onderzoek naar de mogelijkheden om een integraal zorg- en welzijn centrum te realiseren in de Antoniushof in Montfoort.

Bij dit onderzoek zijn meerdere partijen betrokken zoals het consultatiebureau van de GGD, Careyn Thuiszorg, Vluchtelingenwerk en Stichting Rijnhoven (ouderenzorg). Uitgangspunten zijn dat het centrum een centrale ontvangst ruimte krijgt en dat er een nieuwe manier van werken komt voor alle medewerkers van de genoemde deelnemers met gedeelde werkplekken en spreek- en overlegruimten. In samenwerking met de SWOM en Woonzorg, de eigenaar van de beoogde locatie, worden de plannen nu verder uitgewerkt en besproken met alle betrokken partijen.

Stevens Van Dijck stelt een beknopt programma van eisen op, maakt het vlekkenplan en zal daarna een nieuw indelingsplan maken waarin alle functies zijn ondergebracht. Na afronding van deze fase zal een kostenraming worden opgesteld waarna besluitvorming volgt over het wel of niet tot uitvoer brengen van de plannen. 

Sectoren

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op