Bel direct: 088 - 0024300

MFO Polak-gebouw geopend!

2015-09-03
Thema's : Duurzaamheid
    Bram Priem - Partner | Senior projectmanager

Op 31 augustus 2015 openden rector Magnificus Pols en CVB-lid de heer Straatman met luide tromslagen het MFO Polak-gebouw. De opening werd vervolgens feestelijk gevierd met nog meer tromgeroffel.

De studenten namen het gebouw meteen na de opening in gebruik. "Een prachtig gezicht om de gebruikers direct in het gebouw aan de slag te zien", zei projectmanager Bram Priem kort na de opening. "We wensen alle studenten, medewerkers en bezoekers veel plezier met het nieuwe gebouw."

3651-IMG_2024

Stevens Van Dijck is nu weliswaar klaar met het projectmanagement en de directievoering van het MFO Polak-gebouw, maar werkt met evenveel enthousiasme verder aan de volgende projecten voor de Erasmus Universiteit Rotterdam: de directievoering bij de renovatie van zowel de monumentale Bibliotheek als het Sanders-gebouw. “We zijn trots dat we de Erasmus Universiteit bij zovele projecten kunnen begeleiden”, aldus Priem. "De Erasmus Foodplaza, het Erasmus University College, het MFO en nu dus de bibliotheek en het Sanders-gebouw: stuk voor stuk boeiende projecten in een bijzonder dynamische omgeving.

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op