Bel direct: 088 - 0024300

LOC Focus Beroepsacademie opgeleverd!

2015-08-24
    Roel Smit - Directeur | Partner | Senior projectmanager

Afgelopen vrijdag, 21 augustus 2015, was het zover: de LOC Focus Beroepsacademie in Barendrecht werd opgeleverd. Wethouder Gebben en projectleider Parijs van aannemer Heerkens van Bavel tekenden de opleverbescheiden. Na een bouwtijd van 15 maanden staat er een prachtig en duurzaam onderwijsgebouw. “We zijn ontzettend trots op de prestatie die als bouwteam is verricht.”

Projectmanager Mark Kottmann: “Een gebouwvorm zonder begin en eind en zonder rechte wanden geeft op alle vlakken een uitdaging. Met bijzondere materiaaltoepassingen en vooruitstrevende duurzaamheidsmaatregelen is deze school ‘Futureproof’. Een resultaat om trots op te zijn.”

3497-IMG_1610

In het LOC (Lokaal Opleidingen Centrum) zijn drie scholen ondergebracht: de Focus Beroepsacademie (VMBO) is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden en het CSG Calvijn, daarnaast is ook het Albeda College (ROC) een van de gebruikers. Het ontwerp is gemaakt door RoyalHaskoningDHV en wordt gekenmerkt door een leeromgeving met weinig klaslokalen. De leerlingen zullen vanaf vandaag extra gestimuleerd worden zelfstandig te werken op de diverse werkpleinen en in groepsverband in de praktijkruimten.

Stevens Van Dijck is al sinds 2012 betrokken bij het project; eerst als ontwerpmanager, daarna als directievoerder. We feliciteren alle betrokkenen met het voltooien van het project en wensen de leerlingen veel succes en plezier bij hun opleiding in dit leeruitdagende gebouw!

3497-IMG_6135

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op