Bel direct: 088 - 0024300

Hotelwereld in beweging.

2011-11-17
Thema's :
    Joost Vennegoor - Partner | Senior projectmanager

Gastvrijheid moet je dus niet alleen voelen en beleven, het moet ook tastbaar zijn: een fraai, maar ook logistiek goed ingericht hotel begint met een goed en compleet Programma van Eisen. Vooraf bepalen wij met de opdrachtgever de functionele, technische, sfeerbepalende en (bedrijfs)culturele uitgangspunten. Op basis van veel kennis en ervaring (ruim 40 hotelprojecten in Nederland). begeleiden wij opdrachtgevers bij de bouw, verbouw en herinrichting van hotels. We combineren de kennis van de hoteleigenaar of -manager met onze eigen hotelkennis en bouwervaring, waardoor fraaie, haalbare en betaalbare projecten gerealiseerd kunnen worden. 

Duurzaamheid
Duurzaamheid is ook in deze markt een belangrijk onderwerp. Naast BREEAM en/of Leeds certificering ontwikkelt de sector in rap tempo ook zelf specifieke duurzaamheid certificeringsmethoden zoals onder meer Green Key, Bewust op reis. Een duurzaam gebouwd hotel biedt op dit moment nog zeker een "unique selling point". Dat vraagt om integraal ontwerpen met slimme oplossingen. Stevens Van Dijck draagt hierin haar steentje bij door niet alleen dit thema op de agenda te zetten bij de diverse winkelcentrumprojecten waar aan gewerkt wordt. 

Beleving
Hotels zullen zich steeds meer van elkaar moeten onderscheiden waarbij de beleving een hele grote rol speelt. Een bijzondere omgeving, gastvrij, authentiek, met aandacht voor jou. Een transformatie van een bestaand gebouw biedt daarbij ook vaak nieuwe kansen voor baanbrekende concepten.

Sectoren

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op