Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Home Shop Center Albert Heijn Bleiswijk opgeleverd

Home Shop Center Albert Heijn Bleiswijk opgeleverd

2020-09-28
Thema's :
    René Kabboord - Senior projectmanager

Bleiswijk is met de oplevering van het Home Shop Center Albert Heijn 22.000 m² warehouse en kantoorruimte rijker. Het project is ontwikkeld door Borghese Logistics, ligt direct aan de A12 en werd begin september 2020 opgeleverd. Kenmerkend voor dit project is de bouwsnelheid, want in krap 10 maanden tijd is het hele complex door Pleijsier Bouw gerealiseerd.

Het project is gebouwd als distributiecentrum voor Ahold en wordt dankzij diverse duurzaamheidsmaatregelen overgedragen met een certificaat BREEAM Very Good. Stevens Van Dijck heeft vanuit haar rol als projectmanager onder andere het bouwproces gestuurd, het BREEAM-proces begeleid en de nutsaanvragen en -voorzieningen gecoördineerd.

IMG_2597

Terwijl de aannemer de laatste werkzaamheden verrichtte voor de oplevering startte de huurder al vóór september met inhuizen. Een bijzondere situatie waarbij strakke coördinatie nodig was om beide partijen tegelijkertijd op de bouwplaats te kunnen laten werken. Nu alle puntjes op de ‘i’ zijn gezet is het gebouw 24/7 in gebruik genomen.

Zoals voor ieder project, bracht ook hier COVID-19 de nodige uitdagingen met zich mee. De strakke planning maakte dat vergaderen op afstand snel de nieuwe standaard werd. Ook enkele leveringen kwamen in het nauw als gevolg van het virus en de daaruit voorvloeiende maatregelen. Mede dankzij de strakke sturing is het project opgeleverd conform planning en daar zijn we trots op!

IMG_2881

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op