Bel direct: 088 - 0024300

Het tweede Edge-gebouw in ontwikkeling

2018-10-12
    Frank Kroese - Projectmanager

In Amsterdam staat ’s-werelds meest duurzame kantoorgebouw The Edge. Een ontwikkeling van OVG Projectontwikkeling. Het gebouw is in 2014 opgeleverd en heeft als eerste in de Benelux het BREEAM Outstanding-ontwerpcertificaat ontvangen en heeft tevens het oplevercerficitaat voor meest duurzame kantoorgebouw ter wereld ontvangen. The Edge werpt een nieuw licht op vastgoed in de toekomst: gebouwen die meer energie produceren dan dat ze verbruiken. 

Onlangs heeft OVG projectontwikkeling hun tweede Edge-gebouw aangekondigd, Edge Amsterdam West. Edgde Amsterdam West wordt het tweede Edge-gebouw in Amsterdam, het derde - wereldwijd en het vierde Edge Technologies-project in totaal. Als een uniek architectonisch monument, zal deze herontwikkeling van 60.000 m² voldoen aan de hoogst mogelijke eisen op het gebied van gezondheid, duurzaamheid en technologie op kantoor. Het gebouw heeft ook al twee grote huurders aangetrokken APG en Alliander. Edge Amsterdam West zal worden opgeleverd in 2021. 

Lees hier het artikel.

Stevens Van Dijck is betrokken in de ontwerpfase en verantwoordelijk voor het projectmanagement vanaf het DO en zal de verdere ontwikkeling van het project begeleiden met de diverse ontwerpende en uitvoerende partijen. Naar verwachting zal er een Engineer & Construct contract van toepassing zal zijn.

 

 

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op