Bel direct: 088 - 0024300

Opening Hotelschool Amsterdam

2012-09-17
Thema's :
    Rob Beijer - Projectmanager

De hogere Hotelschool Den Haag heeft voor de nieuwe vestiging in Amsterdam een voormalig kantoorpand aan de Jager Evertsenstraat, in samenwerking met Pronam b.v. herontwikkeld. Dit pand is ca. 14.000m² BVO groot en aangepast aan de nieuwste bouwkundige en installatietechnische eisen. Dit houdt in dat de volledige installatie en de buitenkozijnen zijn vervangen. De gevels zijn geïsoleerd en het bestaande inbouwpakket is volledig verwijderd en vernieuwd.  Bij oplevering is het pand voorzien worden van een energielabel B. Wat op zich een hele prestatie is voor een gebouw van ca. 30 jaar oud.

3358 Le Cafe

In deze nieuwe vestiging zijn leslokalen met een mediatheek, een studentenplaza, een auditorium met 168 stoelen, een à la carte restaurant “Le Debut”, een lounge bar, een La Place restaurant, kantoren, 20 hotelkamers en 128 studentenkamers voor 256 studenten gerealiseerd. In totaal zullen er in Amsterdam 1.200 studenten les krijgen. Het pand is in augustus 2012 door de Hotelschool in gebruik genomen.

Klik hier voor de 3D animatie van het pand.

De Hogere Hotelschool Den Haag is opgericht in 1929 en behoort als hotelschool tot de top 3 van de wereld en is een member of the Leading Hotel Schools of the World. In totaal zitten er op de vestiging Den Haag en Amsterdam 2400 studenten. 

Stevens Van Dijck verzorgde namens de Hotelschool het projectmanagement, directievoering en bouwkostenmanagement. 

Sectoren

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op