Bel direct: 088 - 0024300

Heiwerken Reinier de Graaf Gasthuis afgerond

2013-01-29
Thema's :
    Ad van Pelt - Directeur | Partner | Senior projectmanager

Rd GG_20130114_B3

De heiwerkzaamheden zijn afgerond. Hiermee loopt het nieuwe Reinier de Graaf Gasthuis ruim twee weken voor op de aanvankelijke planning. In krap 9 werkweken tijd is de basis gelegd voor het nieuwe ziekenhuis. 

De ruim 1800 heipalen vormen de basis voor de fundering die momenteel verder wordt opgebouwd. De heiwerkzaamheden zijn zeer voorspoedig verlopen. Rond de zomer wordt al het hoogste punt van het nieuwe ziekenhuis verwacht. 

Op het parkeerterrein tussen de huidige gebouwen van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft werkt Bouwcombinatie Reinier de Graaf vof de komende jaren aan een modern medisch centrum van ruim 56.500 m². Het wordt een gebouw dat verbondenheid uitstraalt, zowel intern als met de omgeving. Het gebouw bestaat uit 6 bouwlagen, die horizontaal verbonden worden door een centrale as. Het ziekenhuis wordt zo ingericht en vormgegeven dat bezoekers en patiënten makkelijk hun weg kunnen vinden en ook in de zorgverlening efficiënt geholpen kunnen worden. In met name het interieur zijn veel elementen uit de stad Delft en het Westland zichtbaar.

Meer informatie op:
http://www.rdgg.nl/index.php?id=8

Volg de werkzaamheden via de webcam.
http://bouw.rdgg.nl/stream

Rd GG_20130114_001_H1B

Sectoren

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op