Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Eenbedspatientenkamer Reinier de Graaf Gasthuis Delft

Eénbedspatientenkamer Reinier de Graaf Gasthuis Delft

2014-04-06
    Mario van den Born - Projectmanager

In verband met de nieuwbouw van Reinier de Graaf Ziekenhuis te Delft is er een mockup (proefkamer) gemaakt van een éénbedskamer inclusief de bijbehorende sanitaire ruimte. Deze ruimte is schaal 1 op 1 gebouwd en exact uitgevoerd zoals in de nieuwbouw wordt voorzien.

De primaire installaties (licht, water, riolering) zijn aangesloten. De proefkamer is uitgebreid getest en op onderdelen aangepast. Het is een hoogwaardig afgewerkte ruimte geworden voorzien van een verlaagd koelplafond met geïntegreerde tillift, verlichting, ventilatie en televisie. De wanden zijn voorzien van Vescom-behang met magnetisch HPL bekleed hoofdbord tegen de wand. De vloer is voorzien van marmoleum. De sanitaire ruimte is afgewerkt met een vinyl beplakte plafondtegel, gebakken wandtegels en een gesmeerde troffelvloer. De ruimte inclusief alle onderdelen zijn getest op hygiëne, schoonmaak, functioneel gebruik zoals afschot, bediening, patiëntengemak e.d. Voor de patiënt is een meubel geïntegreerd voor het opbergen van persoonlijke bezittingen.

De proefkamer is de referentie voor kwaliteit en uitstraling voor het totale project. Reinier de Graaf gebruikt de mockup als toonzaal zowel voor intern als extern bezoek.

De proefkamer is tijdens de Open Dag van de Zorg op 15 maart 2014 opengesteld voor het publiek en is daarbij druk bezocht en uitstekend ontvangen.

Rd GG Mock Up 1Rd GG Mock Up 5

Sectoren

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op