Bel direct: 088 - 0024300

Een super feestdag bij het EKZ AMC!

2013-05-28
Thema's :
    Bram Jongejan - Partner | Senior adviseur

Eindelijk was het dan zo ver. De Metamorfose van het Emma Kinderziekenhuis AMC is over de helft! Een totaal vernieuwd kinderziekenhuis begint steeds duidelijker vorm te krijgen. De ooh’s en aah’s winnen terrein. Na de oplevering en ingebruikname van de verdieping H7 (Staf, Chirurgie en Zuigelingen) heeft de grootscheepse renovatie zich verplaatst naar de 8ste laag. Gefaseerd zijn daar de afdeling Grote Kinderen en Kinderoncologie al eind 2011 in gebruik genomen. En met de verhuizing van de afdeling Tieners is de helft van de 8ste bouwlaag gerenoveerd. En hoe vier je dat beter dan met de dagelijkse gebruikers van de afdelingen. De medewerkers van het EKZ en vooral de kinderen!

Dat de hele dag in het teken van feest stond mag duidelijk zijn. Onder leiding, en met opnames, van Abel werden er taarten gebakken in de nieuwe parade. De dame(tje)s konden zich laten opmaken door Leco van Zadelhoff. En namen Ferry Doedens en Guido Spek uitgebreid de tijd om alle kinderen te woord te staan. Als klap op de vuurpeil opende André Kuipers de afdelingen met confetti en muziek. Een ware topdag voor groot, maar vooral klein.

Stevens Van Dijck is sinds de initiatieffase betrokken bij het project als adviseur van het EKZ AMC. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever, de gebruikers, de sponsoren en de overige betrokkenen hebben wij in de afgelopen jaren gewerkt aan de totstandkoming van wat straks een compleet nieuw kinderziekenhuis is. Wij zijn er trots op dat mede door onze bijdrage de wens van een fantastisch kinderziekenhuis ook bewaarheid wordt.

Sectoren

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op