Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Directievoering voor De Resident te Den Haag

Stevens Van Dijck directievoerder ministeries SZW-VWS (De Resident)

2013-11-19
Thema's :
    René van Kooi - Partner | Senior projectmanager

Stevens Van Dijck heeft onlangs de Europese aanbesteding voor de directievoering voor het project ‘Samen huisvesten VWS-SZW De Resident Den Haag’ gewonnen.

Het kantorencomplex De Resident bestaat onder andere uit het gebouw Castalia (20 verdiepingen) en het gebouw Helicon (14 verdiepingen). Beide kantoren worden geheel gerenoveerd. Het plein tussen de beide gebouwen, het Parnassusplein, wordt overkapt en omgevormd tot een gezamenlijk en semi-openbaar entreegebied. De totale oppervlakte is ongeveer 55.000 m2 BVO.

Stevens Van Dijck voert directie en verzorgt het bouwkundig, constructief en installatietechnisch toezicht.

Het project kent technisch complexe onderdelen. Maar het is met name de grote hoeveelheid ongelijksoortige werkzaamheden - die in een kort tijdsbestek moeten plaatsvinden - wat de spanningsboog creëert. Gecombineerd met de logistieke puzzel van bouwen op een ‘postzegel’. Het project De Resident vraagt om een intensieve en intelligente aansturing waarbij teamwork een absolute must is. Stevens Van Dijck is ervan overtuigd dat zij van het project De Resident in partnership met de Rijksgebouwendienst en alle overige betrokkenen een succes weet te maken. Het bijdragen aan de huisvesting van twee departementen in karakteristieke gebouwen in het hartje van Den Haag vormt voor Stevens Van Dijck een extra drive.

Sectoren

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op