Bel direct: 088 - 0024300

De ontmoeting is geheel opgeleverd

2014-09-30
Thema's :
    René Kabboord - Senior projectmanager

Net voor de bouwvak zijn de laatste gebouwdelen van het project de Ontmoeting overgedragen aan de gebruikers. De vijf torens en de plint zijn in meerdere fasen opgeleverd.  Hiermee is het plan conform planning gerealiseerd. Iets waar wij als directievoerders trots op zijn.

Na een bouwperiode van twee jaar zijn twee torens met daarin 113 appartementen op 31 maart jl. door Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zn. uit Warmenhuizen opgeleverd aan Altera Vastgoed. Altera Vastgoed heeft alle 113 appartementen in het project De Edelstenen in Amstelveen vóór oplevering al verhuurd. 

Op 1 mei en 1 juni zijn de volgende twee torens met 38 sociale huurwoningen en 58 vrije sector appartementen opgeleverd aan Woningstichting “Eigen Haard”. Ook deze woningen zijn inmiddels allemaal verhuurd.

De laatste toren met daarin 24 appartementen zijn op 1 juli opgeleverd aan de Zonnehuisgroep die de toren langjarig heeft gehuurd. Het kantoor van Zonnehuisgroep Amstelland is verhuisd naar de plint van het complex aan de Laan van de Helende Meesters. Na de verhuizing is er meer opleidingsruimte: belangrijk omdat de Zonnehuisgroep hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de zorg. Ook is sinds enkele jaren terugkerende scholingen en trainingen voor medewerkers verplicht. Het kantoor en de opleidingsruimten bevinden zich op de begane grond van het project de Ontmoeting.

Deontmoeting -foto 6

Sectoren

Gerelateerde projecten

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op