Bel direct: 088 - 0024300

BOSS in LocHal

2019-04-02
Thema's : Duurzaamheid
    Bram Jongejan - Partner | Senior adviseur

Vrijdag 29 maart 2019 ontvingen wij 25 studenten van de studievereniging BOSS van TU Delft, op locatie de LocHal in Tilburg. De hotspot van de Spoorzone was onderdeel van de tweedaagse BOSS Business tour. 

Op het programma stond onder andere een bedrijfspresentatie en een rondleiding. Na de introductie in de wereld van een bouwmanager is de LocHal uitgebreid bezichtigd. Zo konden de studenten zelf ervaren hoe de functies ondernemen, wonen, leren, inspireren en ontmoeten onder één dak samenkomen tot de werkplaats van de 21e eeuw. 

Vervolgens gingen de studenten aan de slag met een aantal casussen en rollenspellen, onder leiding van de projectmanagers van Stevens Van Dijck Bram Jongejan, Roxanne Amercia en Tom Bloemen. We daagden de studenten op een interactieve manier uit in het afwegen van belangen en het onafhankelijk adviseren, met het beste projectresultaat voor ogen. Samenwerken met ambitie en Betere Gebouwen zijn op die manier succesvol geïntroduceerde begrippen bij de deelnemende studenten.

Als afsluiting natuurlijk een borrel. Het was een zeer geslaagde middag!

BOSS Business Tour 1

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op