Bel direct: 088 - 0024300

Bissell Trading Company

2012-04-25
    Gerard Schouten - Senior adviseur

Bissell Inc., één van ’s werelds grootste stofzuigerfabrikanten, heeft op 1 maart 2012 haar nieuwe handelskantoor in Amsterdam geopend. Het kantoor biedt plaats aan een groep medewerkers die vanuit Amsterdam de Europese markt zullen gaan bedienen.

Het kantoor is gevestigd op een kantoorverdieping aan de Stadhouderskade en is geheel gerenoveerd en ingericht  conform  de wensen van de opdrachtgever. Het ontwerp en de inrichting van het kantoor  is door een Amerikaans architectenbureau uitgewerkt met als uitgangspunt de wereldwijde toegepaste huisstijl van Bissell Inc.

Stevens Van Dijck heeft  vanaf oktober 2011 als ‘main contractor’ het project begeleid met als opdracht de gehele verantwoordelijkheid voor de uitwerking van de ontwerpzaken, de uitvoering daarvan en de financiële sturing op het budget.  Het feit dat de samenwerking hoofdzakelijk ‘op afstand’ is verlopen heeft het resultaat dat het project op tijd, binnen budget en tot volle tevredenheid van de opdrachtgever is afgerond, niet in de weg gestaan.

Dsc 09669

Dsc 09684

Sectoren

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op