Bel direct: 088 - 0024300

Raad van Advies

De Raad van Advies (RvA) heeft tot taak het functioneren van de onderneming kritisch te volgen en in het verlengde daarvan de directie van Stevens Van Dijck gevraagd en ongevraagd, maar op een gestructureerde manier, van advies te dienen.  De RvA is gekozen door de aandeelhouders en komt minimaal 6 keer per jaar met de directie bijeen.

Raad van Advies

Riëlla Hollander – Van der Vondervoort
Sinds 2013 werkt Riëlla bij Triodos Investment Management, momenteel als Director Food & Agriculture. In haar werk staat het streven naar een gezonde planeet boven aan. Haar kritische blik op hoe zaken ook anders kunnen is van grote toegevoegde waarde voor Stevens Van Dijck.    

Rh 100

"Het streven om een bijdrage te leveren aan Betere Gebouwen door het verlenen van deskundig en gedegen advies zit in het DNA van Stevens Van Dijck. Het bedrijf heeft een sterke positie verworven in de markt van bouw- management en -advies en de ambitie dit verder uit te bouwen op basis van duidelijke toegevoegde waarde."


Chris Engelsman
Met meer dan 40 jaar managementervaring in de internationale consultancy- en engineeringsector voorziet Chris de directie van niet-bindend strategisch advies met betrekking tot governance, bedrijfsontwikkeling en de bedrijfsvoering.

Ce 100

"Onafhankelijk en professioneel draagt Stevens Van Dijck bij aan ontwikkeling van gebouwen die duurzaam, comfortabel en inspirerend zijn voor klanten in diverse sectoren in Nederland. Het gaat om succesvol coördineren van de bouw, passende huisvesting en optimaal gebruik van vastgoed. Met een enthousiast en deskundig team heeft Stevens Van Dijck goede kansen voor verder groei en een mooie toekomst."COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op