Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • René van Kooi

René

René van Kooi - Partner | Senior projectmanager

De perfecte bouwmanager voor uw project, is in mijn ogen de manager die naast de noodzakelijke expertise en ervaring, vooral de beste "klik" heeft met uw huisvestingsteam. Als project-/bouwmanager ben ik de afgelopen 25 jaar betrokken geweest bij veelal grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten van initiatief- tot en met uitvoeringsfase.

"Project-Bouwmanagement  is maatwerk"

In projecten ben ik voornamelijk een teamplayer, met respect voor ieders discipline, expertise en sterk in het creëren van een setting waarin het beste van elk afzonderlijk projectteamlid naar boven komt. Waar nodig directief maar bij voorkeur in overleg sturend.

Als projectmanager maak ik mijzelf niet belangrijker dan de rest van het team, het projectbelang staat voorop. Ik zie mijzelf als de 'onzichtbare' scheidsrechter, die de teams in staat stelt van elk project een mooie en leuke wedstrijd te maken. Dan is mijn missie geslaagd!

Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring met het aansturen van een breed scala aan projecten als projectmanager en directievoerder. En dan het liefst projecten die veelal technisch en/of organisatorisch gezien complex van aard zijn. Daarnaast geef ik als consultant specialistische adviezen, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, aanbesteden en contractvormen.

Mijn nieuws

 • 01-04-2019 - Door René van Kooi

  Theater aan de Parade - meer dan een theater

  Het afgelopen half jaar is intensief gewerkt aan de selectie en samenstelling van het team dat het ontwerp voor het nieuwe Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch zal gaan uitwerken.

  Lees verder >
 • 08-11-2018 - Door René van Kooi

  Officiele opening Ommelander Ziekenhuis Groningen

  Koning Willem-Alexander heeft woensdagmiddag 7 november 2018 in Scheemda het Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG) in Scheemda officieel geopend.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op